Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Περιμένω... Περιμένω...

Ο φίλος μου Γιάννης Πλιώτας (βλέπε και παραπλέυρως για το μπλογκ του) έχει εδώ και αρκετές μέρες περάσει από το "λάβετε θέσεις" στο "έτοιμοι" για την έκδοση του πρώτου του βιβλίου. Το "πυρ" έπρεπε κανονικά να είχε ακουστεί εδώ και μια εβδομάδα, αλλά οι διακοπές ρεύματος έχουν καθυστερήσει λίγο την εκτύπωση και διανομή του.

Και μένεις εσύ Ευθυμία να μασοπυλάς τα νυχάκια σου περιμένωντας το βιβλίο του Γιάννη. Το οποίο λέγεται "Βασίλειο της Αράχνης: οι περγαμηνή με τους τεσσερις απόκρυφους αποδέκτες" και θα είναι το πρώτο από τέσσερα ή πέντε βιβλία. Ξωθιές, πολυμήχανες πολεμίστριες κι αθώοι ταχυδρόμοι προσπαθούν να διασχίσουν ένα ορεινό βασίλειο, μεταφέροντας έαν παράξενο γράμμα μέσα από μαγικά και μαγεμένα τοπία. Έχω διαβάσει το πρώτο γράψιμο τυο βιβλίου και ειλικρινά, το περιμένω πώς και πώς...

Επίσης στο περίμενε είμαι για τις νέες εκδόσεις των Συμπαντικών Διαδρομών. Η αγαπημένη μου Εληνίδα συγγραφέας του φανταστικού, Ανθίππη Φιαμού, ετοιμάζει το τέταρτο βιβλίο της με τίτλο "Δύναμη και τιμή", αλλά κι ο νεοφώτιστος στον εκδοτικό στίβο Δημήτρης Μανταλιάς με το "Προγαμιαίο Συμβόλαιο".


Θέλω νέους 'Έλληνες του φανταστικού και τους θέλω τώρα!

2 comments:

Γιάννης Πλιώτας είπε...

Ευθυμία με έχεις σκλαβώσει. Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!

Δημοτική Πρωτοβουλία ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ είπε...

http://stasivyronaculture.blogspot.com/
Είναι το ποστ μας σχετικα με τη βραβευση σας
Σας ευχαριστουμε για την ενημερωση και συγχαρητηρια για το blog σας