Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Τετραπλή παρουσίαση


Αντιγράφοντας το δελτίο τύπου της ΑΛΕΦ:

Η Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας, οι Εκδόσεις Τρίτων και οι Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος σάς προσκαλούν την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 στις 7:00 μ.μ. στο καφέ-βιβλοπωλείο Έναστρον (Σόλωνος 101, Αθήνα) για την παρουσίαση τεσσάρων βιβλίων, έργων μελών της Λέσχης:

Τρεις ματιές τ' αλλάζουν όλα, Ανθολογία διηγημάτων του Λογοτεχνικού Εργαστηρίου της ΑΛΕΦ - Συλλογικό έργο, Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος 2007

Έξι δισεκατομμύρια τρόποι ζωής, Παναγιώτης Κούστας - Εκδόσεις Τρίτων 2007

Λάθος Οδηγίες, Αλέκος Παπαδόπουλος - Εκδόσεις Τρίτων 2008

Σχέδιο Φράκταλ, Κώστας Χαρίτος - Εκδόσεις Τρίτων 2009

Για τα βιβλία θα μιλήσουν οι: Αντωνία Κατσαβού, Νικόλας Χρηστάκης, Γιάννης Χατζηχρήστος και Μιχάλης Μανωλιός, ενώ τη συζήτηση θα διευθύνει ο Μάκης Πανώριος. Ελάτε να παρακολουθήστε την ομιλία, να θέσετε τις ερωτήσεις στους συγγραφείς, να λάβετε υπογραφές στα αντίτυπά σας και φυσικά να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας στο ολοκαίνουργο και φιλόξενο Έναστρον.

Και να συμπληρώσω: για να παρετε μια ματιά σχετική με τα ως άνω βιβλία μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες α) για το "Τρεις ματιές τ' αλλάζουν όλα" εδώ κι εδω, β) για το "Έξι Δισεκατομμύρια Τρόποι Ζωής" στο δικό του μπλογκ, αλλά κι εδώ κι εδω, γ) για το "Λάθος Οδηγίες" επίσης στο δικό του μπλογκ, εδώ κι εδώ, και δ) για το Σχέδιο Φράκταλ εδώ κι εδώ.