Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Παρουσίαση βιβλίου: Ανάμεσα, Π.Μ. Ζερβός

Αντιγράφοντας τα λεγόμενα του ίδιου του συγγραφέα:

Αν σας ελκύει ο τρόμος γιʼ αυτό που βρίσκεται μπροστά μας μα δεν το βλέπουμε... Αν νοιώθετε να αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε δύο καταστάσεις ή συναισθήματα... Αν δεν σας ενδιαφέρει το προφανές...

Τότε ελάτε στην παρουσίαση του μυθιστορήματος «ΑΝΑΜΕΣΑ» του Π. Μ. Ζερβού, που θα γίνει την Τετάρτη 27 Μαΐου 2009, στις 20:30, στο καφέ APERITTO (Πραξιτέλους 168, Πειραιάς, τηλ. 2104296759).

Εκτός από το ήδη εκδοθέν βιβλίο, θα γίνει παρουσίαση του υπό έκδοση δεύτερου μυθιστορήματος του συγγραφέα. Μεταξύ των μουσικών επιλογών του Αντώνη Γκερίδη, θα διαβαστούν ολιγόλεπτα αποσπάσματα - ελπίζουμε άκρως εφιαλτικά.

Η λογοτεχνία φρίκης εξ ορισμού λειτουργεί ως αλληγορία ή συμβολισμός. Αλλʼ αυτά είναι θεωρητικά υπόβαθρα που τη συγκεκριμένη βραδιά δεν θα μας απασχολήσουν. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η πρόκληση μιας συγκεκριμένης αίσθησης και η περιέργειά μας να δούμε κατά πόσον μοιραζόμαστε τους ίδιους ή παρόμοιους εφιάλτες.

Σημείωση της υπογραφούσης το μπλογκ: Η συμμετοχή του συγγραφέα Γιώργου Χατζηκυριάκου ακυρώθηκε το Σαββατο, οπότε και την έσβησα από την ανακοίνωση.