Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Οδηγίες προς άρρενες

Κύριοι, παρά καλώ την προσοχή σας. Αχουμ. Χουμ.

Μια μίνι προσφορά του μπλογκ προς οιονδήποτε κύριο βρεθεί ποτέ στη θέση να σκεφτεί "τώρα αυτή είναι θυμωμένη μαζί μου ή όχι;"

Take the hint κι έχετέ μου εμπιστοσύνη.

Όταν "εκείνη" σταματήσει να μιλάει, τότε δε σημαίνει ούτε ότι καταλαβαίνει απόλυτα τα επιχειρήματά σας και σας αφήνει το "χώρο" σας να "αναπνεύσετε", ούτε ότι αδιαφορεί για τη "φάση" που περνάτε κι ότι κάνει τη ζωή της μέχρι να ξεπεράσετε τη "φάση" σας.

Σημαίνει πρώτα και κύρια, ναι αγαπητοί μου, όταν μια γυναίκα σιωπά σημαίνει πρώτα και κύρια ότι τα έχει πάρει στο κρανίο. Κι ότι περιμένει να δει μέχρι πού θα φτάσει η "φάση" σας και πώς θα αντιδράσετε εσείς στη δική της τη "φάση".

Διότι μπορεί οι γυναίκες να έχουμε άπειρη υπομονή, αλλά έχουμε και την απαίτηση οι σύντροφοί μας να βρίσκουν σε μας το αποκούμπι τους. Η απουσία μπορεί να προκαλέσει πολλές αλλεργικές και καθόλου αλλέγκρες αντιδράσεις.

4 comments:

DinoSavros είπε...

Αμ πες το! Λέω κι εγώ "τι μόνιμη ψύχρα είναι αυτή που μού'κατσε στη πλάτη και δε λέει να φύγει"! Πως τα κατάφερα όμως! Και τα πήρες στη κράνα! Από μένα βρε; Τον Ντίνο;

Καλά-καλά...αποχωρώ σα δαρμένος σκύλος γιατί η "φάση" μου...είναι παλιά. Την έχω πετσί πλέον. Φιλάκια και Peace.

Ευθυμία Ε. Δεσποτάκη είπε...

Λυπάμαι που θα το θέσω με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα δημοσίως, αλλά ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από εσένα, Ντίνο. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι, τους οποίους αγαπώ και για τους οποίους θα χαλάλιζα μια ανάρτηση στο ιστολόγιό μου.

Τώρα σχετικά με το αν τα έχω πάρει στην κράνα, το τελευταίο προσωπικό μήνυμα που σου έστειλα ήλπιζα ότι θα σου εξηγούσε ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα. Φαίνεται ότι δεν ξέρω να γράφω σαείς επιστολές όμως.

DinoSavros είπε...

Ε, απευθύνθηκες εις "άρρενες". Το πήρα σχετικά με μένα, χωρίς όμως να θεωρήσω πως απευθύνεσαι αποκλειστικά σε μένα. Δηλαδή...περιμένεις μόνο μία απάντηση; Ένα σχόλιο; Από τον συγκεκριμένο; Συγνώμη.

Ευθυμία Ε. Δεσποτάκη είπε...

Ακριβώς αυτό. Απευθύνθηκα εις "άρρενες" γενικώς. Έδωσα μια συμβουλή, σαν καλή Σαμαρίτισσα. Το τι βλέπει ο καθένας στη συμβουλή μου, είναι άλλο ζήτημα. Ή μάλλον, του αλλουνού ζήτημα.